آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: روند رشد جمعیت کشور مناسب نیست | پیش بینی بازگشایی مدارس در آبان و آذر

  • کد خبر: ۸۲۷۶۲
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲
وزیر بهداشت: روند رشد جمعیت کشور مناسب نیست | پیش بینی بازگشایی مدارس در آبان و آذر
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متاسفانه رشد جمعیت در کشور، روند مناسبی نداشته که علامت خطر برای کشور است. کشوری که به سمت سالمندی می‌رود، با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در حاشیه بهره برداری از ۵۰ طرح بیمارستانی، بهداشتی و درمانی برکت در سراسر کشور افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از نهاد‌های انقلابی است که در جهت رفع مشکل محرومان کشور فعالیت می‌کند و اقدامات انقلابی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهد.

وی افزود: یکی از مشکلات مناطق محروم، امکانات اندک حوزه سلامت است و امروز خوشبختانه ۵۰ طرح حوزه سلامت در مناطق محروم کشور به بهره برداری رسید و امیدواریم که با افتتاح این طرح‌ها، بخشی از مشکلات مردم در مناطق محروم را برطرف کنیم. این طرح‌ها حتما ادامه خواهد یافت.

امروز مردم برکت را بهتر می‌شناسند
وزیر بهداشت تاکید کرد: امروز مردم برکت را بهتر می‌شناسند، چون خیلی از مردم، مشتاق تزریق واکسن کووایران برکت هستند که این واکسن توسط نهادی انقلابی و جهادی و با تلاش مجاهدانه دانشمندان ایرانی، در مدتی کوتاه ساخته شده و یکی از واکسن‌های با کیفیت کشور و دنیا است. علاوه بر ساخت واکسن، بنیاد برکت سال‌های زیادی است که در محرومیت زدایی فعال است و در حوزه دارویی نیز موفقیت‌های قابل توجهی داشته است.

دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: از دکتر مخبر که ۱۴ سال در ستاد اجرایی فعالیت انقلابی و جهادی داشته که منجر به دستاورد‌های بی شماری از جمله تولید واکسن برکت، دارو‌های مختلف و فعالیت‌های محرومیت زدایی شده است، تقدیر می‌کنیم.

برخی محدودیت‌ها برای افراد واکسینه برداشته می‌شود
وی گفت: دیروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، رییس جمهور در مورد مدیریت هوشمند کرونا صحبت کرد. در این طرح به دنبال این هستیم که برخی از محدودیت‌ها را برای افرادی که واکسن تزریق کرده اند، برداریم و مردم راحت‌تر بتواند به زندگی و کسب و کار خود بپردازند.

وزیر بهداشت افزود: یکی از افتخارات وزارت بهداشت، همراهی و همکاری دستگاه ها، ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف با این وزارتخانه است و امروز در واکسیناسیون می‌بینید که همه دستگاه‌ها و گروه‌های مردمی، جهادی و داوطلب به وزارت بهداشت کمک می‌کنند.

پیش بینی بازگشایی مدارس در آبان و آذر
عین اللهی ادامه داد: حدود یک سال و نیم است که مدارس تعطیل است و به صورت حضوری برگزار نمی‌شد و طبیعی است با واکسیناسیون دانش آموزان و معلمان، بازگشایی راحت‌تر انجام می‌شود. پیش بینی می‌شود که مقطع متوسطه از اواسط آبان ماه و مقطع دبستان پس از انجام بررسی‌های کارشناسی و احتمالا در آذرماه، بازگشایی شوند.

وزیر بهداشت گفت: بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی با حضور تعداد محدودی از هواداران برگزار می‌شود البته این افراد باید دو دُز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند.

سالمندی، علامت خطر برای کشور
وی ادامه داد: متاسفانه رشد جمعیت در کشور، روند مناسبی نداشته که علامت خطر برای کشور است. کشوری که به سمت سالمندی می‌رود، با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد. بخشی از اقدامات مربوط به رشد جمعیت مانند درمان زوجین نابارور، مربوط به وزارت بهداشت است، اما با همکاری همه ارگان‌های موثر و نمایندگان مجلس، امیدواریم با طرح‌های تشویقی که ارائه می‌شود بتوانیم شاهد رشد مناسب جمعیت در کشور باشیم.

 

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->